Porszívó, takarító berendezés házhozszállítás

trans_o_flex_

Déli 12 óráig megrendelt termékeket munkanapokon már másnapra kiszállítjuk még a legkisebb falvakba is!

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES! Az ország egész területére.

A Let’s Do It Technoroll webáruházban a hét minden napján, 0-24 órában fogadjuk a megtisztelő megrendeléseit. Ha a termék raktáron van, akkor a munkanapokon délelőtt 12 óráig megrendelt árut, már másnapra kiszállítjuk Önnek, amennyiben a következő nap szintén munkanap. De természetesen lehetősége van más időpontra kérni a kiszállítást.

Megrendelés időpontja Kiszállítás napja
Hétfő 12 óra előtt Kedd
Hétfő 12 óra után Szerda
Kedd 12 óra előtt Szerda
Kedd 12 óra után Csütörtök
Szerda 12 óra előtt Csütörtök
Szerda 12 óra után Péntek
Csütörtök 12 óra előtt Péntek
Csütörtök 12 óra után Hétfő
Péntek 12 óra előtt Hétfő
Szombat egész nap Kedd
Vasárnap egész nap Kedd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomagját a Trans-o-flex futárszolgálat fogja kiszállítani! Ha a rendelését hétköznap 12 óráig leadta, akkor a kiszállítás már másnap megtörténik, amennyiben nem kéri más időpontra.

A más időpontra történő kiszállítást a pénztári folyamatban, a “megrendelés véglegesítése” menüpontban, a megjegyzés rovatban tudja megadni, ahol a kiszállítással kapcsolatos egyéb megjegyzését, kívánságát, illetve közlendőjét is leírhatja!

A kiszállítás pontos idejéről küldünk visszaigazoló e-mailt az Ön által megadott címre, amelyben minden fontos adatot megtalál.

A kiszállítási díjat jobb oldalt felül láthatja. Amennyiben az Ön rendelése bruttó 20.000 Forint feletti, akkor a kiszállítás ingyenes.

Ha bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06 (92) 707 630-as vezetékes számon, vagy a bármely hálózatból (mobiltelefonról is) ingyenesen hívható 06 (80) 204 – 764-es zöld számon.